Srpen 2007




1. Soutěž o nej. blog- HLASOVÁNÍ (1. KOLO)- KONEC

23. srpna 2007 v 10:27 Soutěže o nej blog
TAK TADY JSOU BLOGY:
1. Soutěžící Klay, www.kllayy.blog.cz
2. Soutěžící Miška, www.princeznamiska.blog.cz
3. Soutěžící Mišpule, www.snaddobry2.blog.cz
4. Soutěžící Petula13, www.Petula13.blog.cz
5. Soutěžící Bejik, www.nokia6070.blog.cz
6. Soutěžící Kaczka, www.grin.blog.cz
7. Soutěžící 1girl1, www.girlkaaa.blog.cz
8. Soutěžící Melounek, www.melounek94.blog.cz
9. Soutěžící Lufu, www.lufu.blog.cz
10.Soutěžící Kajča Trampolína, www.luckajakonadlani.blog.cz
11.Soutěžící Lůca, www.kadlecovky.blog.cz
12. Soutěžící Lucka, www.lukykou.blog.cz
13. Soutěžící Berushka3, www.berushka3.blog.cz
14.Soutěžící Veverka, www.mojekorela.blog.cz
15. Soutěžící Péťa, www.petulllka.blog.cz
16. Soutěžící Katkos, www.katkos94.blog.cz
17.Soutěžící Šárka, www.zabav.blog.cz
18. Soutěžící Sparow, www.piratesannik.blog.cz
19.Soutěžící Kyuubi, www.Kyuubi.blog.cz
KDYBY NĚKDO CHYBĚL, TAK AŤ PÍSNE DO KOMENTÁŘŮ
1.KOLO BUDE UKONČENO AŽ SE VRÁTÍM (TAKŽE TAK ZA TÝDEN) A VYŘADÍM TY, S NEJMENŠÍM POČTEM HLASŮ.



Cenky za 8. bleskajdu (i s dárkama)

22. srpna 2007 v 13:17 DIPLOMY (pro vás) z bleskovek
PRO KYUUBI:
+
Naruto Gif
PRO APU A MISHKU:
+
PRO GABIKA (PROMIŇ, ALE FOTKU DANY S RICHEM JSEM NENEŠLA):
+
PRO HOLLY:
+
PRO KYKOSHKU:
+
PRO KATUSSSKU:
+
PRO NICKY:
+



8. bleskajda- KONEC

21. srpna 2007 v 13:12 Bleskovky na mém blogu
1. Ahojky
2. Jak se máš ?
3. Užíváš si prázdniny ?
4. Jestli chceš, hlásni tady v soutěži o nej. kolorku.
5. Chceš Ikonku, Glitter jméno, nebo Diplom ? A když diplom, tak s čím ?



Daniel Bambas- životopis

20. srpna 2007 v 15:01 Daniel Bambas
Profese herec Datum narození: 31.03.1980 Místo narození: Uherské Hradiště,Československo Znamení: Beran

Životopis: Daniel Bambas vystudoval DAMU u Borise Rösnera.Hrál ve filmu Bolero. Účinkoval v divadle Bez zábradlí v muzikálu Cikáni jdou do nebe.

V současné době je v angažmá divadla Na Vinohradech, kde jsme ho mohli vidět ve hře Magbeth a ve hře Tango sólo, nyní účinkuje v muzikálu Do naha, ve hře Výměna, Shakespeare v Holywoodu a zkouší na premiéru Richarda II.

Kromě jiného se věnuje také dabingu. Popularitu zejména něžného pohlaví mu získala role právníka v seriálu Velmi křehké vztahy.


Saša Rašilov- filmografie

20. srpna 2007 v 14:32 Saša Rašilov
Herec:Eldorádo (2008) (odloženo)
Duše na talíři (2008) .... František (odloženo)
Swingtime (2006) (TV) .... Václav
Román pro ženy (2005) .... mladík na padáku
Milenci a vrazi (2004) .... Ing. Dominik Neumann
In nomine patris (2004) (TV) .... Rubeš
Duše jako kaviár (2004) .... František
Tajné sny (2004) (TV) .... Simon
I ve smrti sami (2004) (TV) .... Karel Hergestel
Rodinná pouta (2004) (TV seriál) .... Jan Skála
Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (2003) (TV seriál)
Černí andělé (2001) (TV)
Samota (2001) (TV)
Samotáři (2000) .... Petr
1999-1990:
Nenávist (1999) (TV)
Kouzelný měšec (1996) .... princ Petr
Řád (1994) .... zběh
Šakalí léta (1993) .... Peterka
Star Wars: Epizoda II - Klony útočí (2002) (USA) .... Obi-Wan Kenobi
Lilo & Stitch (2002) (USA) .... David Kawena
Titan A.E. (2000) (USA) .... Cale
1999-1990:
Star Wars: Epizoda 1- Skrytá hrozba (1999) (USA) .... Obi-Wan Kenobi
Král džungle (1997) (USA) .... George
1989-1980:
Malá mořská víla (1989) (USA) .... princ Erik
mluví:Lví král II - Simbův příběh (1998) (USA)

Saša Rašilov- životopis

20. srpna 2007 v 14:29 Saša Rašilov
Profese- Herec
Datum narození- 26.07.1972
Místo narození- Česká republika
Znamení- lev
Životopis: Narodil se 26. 7. 1972, studoval na hudebně-dramatickém oddělení pražské konzervatoře a na DAMU herectví. V letech 1991 - 1993 jsme ho mohli vidět ve Studiu GAG Borise Hybnera, v období 1994 - 2002 byl členem pražského Divadla Komedie, hostoval v Divadle E. F. Buriana a ve Spolku Kašpar. V současnosti hraje v Divadle Na zábradlí. Ve spolupráci s Divadlem v Řeznické připravil se svou ženou Vandou Hybnerovou tři autorské a režijní projekty - Kolotoč, Pokus Pes a Židle, spolu s ní také vytvořil pro divadlo Ponec představení Poslední dvě cigarety na motivy novely Horace McCoye - Koně se přece střílejí.

Po hostování na prknech Národního divadla se stal stálým členem jeho souboru - Cyrano z Bergeracu, Dobrý člověk ze Sečuanu, Lakomec, Naši furianti, Stísněná 22. V televizi si zahrál například ve filmech Nenávist, Lékárníkovic holka, Jak chutná láska a v seriálech Život na zámku nebo Nemocnice na kraji města po dvaceti letech. Ztvárnil také role v celovečerních filmech Šakalí léta (režie J. Hřebejk, 1993), Řád (režie P. Hvižď, 1994) a Samotáři (režie D. Ondříček, 2000). Velké úspěchy má též v dabingu, v roce 2003 získal Cenu Františka Filipovského za nejlepší dabing.



Victor Noriega- filmografie + nějaké údaje

20. srpna 2007 v 12:01 Victor Noriega
Profese Herec, zpěvák, model
Datum narození: 10.05.1972
Místo narození: Mexico City, Distrito Federal, Mexiko
Znamení: Býk
Víctor Noriega se proslavil jako herec telenovel. Victor je svobodný. Byl členem skupiny Garibaldi

Telenovely:
Peregrina (2005), El Amor No Tiene Precio (2005), NEZKROTNÁ LUCÍA (RAUL) (2004), Bajo la Misma Piel (2003), VETŘELKYNĚ (EDUARDO) (2001), VÁŠNIVÝ POLIBEK (DANIEL) (2000), ROSALINDA (ALEX) (1999), Mujeres Engañadas (1999), Rencor Apasionado (1998)
Filmografie:
2004Nezkrotná Lucía (TV) (Ángel rebelde) ...Raúl

Victor Noriega- foto

20. srpna 2007 v 11:55
http://novely.org/VictorNoriega/victor046.jpeg
http://novely.org/VictorNoriega/victor006.jpeg

http://novely.org/VictorNoriega/1/victor071.jpg
http://novely.org/VictorNoriega/Nove/victor057.jpg
http://novely.org/VictorNoriega/Nove/victor058.jpg